Det lilla företaget för de små företagen

Compfin Consulting är ett litet företag som du hittar i Grebbestad. Inriktningen är utbildning, datakonsultuppdrag, löpande bokföring, lönehantering, allt som berör småföretagandet.
Det bildades år 2000 och arbetar med att bistå små företag med deras behov av administrativ hjälp, exempelvis med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, momsredovisning, datorproblem m.m.

Jag som driver företaget Compfin Consulting heter Björn Hammarstedt, och jag har arbetat med redovisning samt utbildning inom MS Office-programmen sedan 1994. De olika redovisningsprogrammen som jag har erfarenhet i är t.ex. Hogia Art, SPCS, Magenta, Work Office, Pyramid, Scenario m.fl. även löneprogrammen SPCS Lön samt WinLön finns med i min meritlista.

Jag hjälper även till med olika dokument och dokumentmallar i MS Word, kalkylproblem och kalkylbladsmallar i MS Excel, presentationsmallar i MS PowerPoint.
Att profilera sig som litet företag är viktigt, din logotyp kan jag även hjälpa dig med. 

Har erfarenhet i Adobe PageMaker, Adobe Photoshop samt Adobe Acrobat, detta innebär att - om du har en mall som du vill göra redigeringsbar i Adobe Reader så kan jag hjälpa dig med det.

    

 

 

 

 

 

 

Innehåll

Företaget»
Här hittar du information
om företaget.

Tjänster»
Vilka tjänster företaget
utför.

Utbildning»
Lång erfarenhet av utbildning

Länkar»
Blandade länkar

 

 

Välkommen till...